02 kesäkuuta 2013

91. Helsinki kutsuu

Tänään kirjoitankin taas puhelimella, koska sain uuden, tuhottuani vanhan.

viimepäivinä ei ole ollut oikeastaan mitään erikoista. Torstaina oltiin pienellä porukalla pirttijärvellä 1,5h maastolla ja oli kyllä niin ihanaa. Mentiin metsäpolkuja ja pieniä hiekkateitä, kelikin suosi. Ratsuna mulla oli Vinttur niminen ruuna.
Eilen käytiin Julian ja Hurrin kanssa maastossa Kaipolan suunnalla ja kahlattiin vähän koiranuittorannassa. Oli kivaa. Julia tuli sitten meille yöksi. Tänään hypättiin vähän linjaa ja sarjaa, koska halusin tehdä vielä jotain kivaa, ennen hesaa.
Ja todistuskin tuli lauantaina käteen! Ka oli 7.6 eli nostin syksystä. Oon aika tyytyväinen kun muutama ysikin oli, suuri osa kaseja.

Hyvää kesää kaikille, lähetään huomenna Järvenpäähän ja tiistaina Stadiin, joten kesän aikana saattaa blogissa olla vähän hiljaisempaa. Yritän kuitenkin kirjoitella aina kun jaksan.

12 kommenttia:

  1. Se maasto oli perjantaina...:))

    VastaaPoista
  2. Voitko linkata sen orin millä Iiris astutettiin, kun meilläkin olisi etsinnässä connemaraori astutukseen..? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tietty :D http://suomatkanratsastuskoulu.net/dark_edition.php

      Poista
  3. sun banneri on sairaan kiva :)

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä Hesaan ja hoitoihin! Säilytä sun ihanan positiivinen asenne, joohan!? Me muistetaan sua ja pidetään peukkuja että kaikki menee hyvin <3

    Ja päivitä ihmeessä blogia aina kun vaan jaksat, tietysti me kaikki halutaan lukea sun hoidoista ja voinnista ja ponien kuulumisia kun niitä kuitenkin varmasti tallilta aina välillä saat :)

    VastaaPoista