08 tammikuuta 2013

23.Villen Valkka

 

Ihan näin aluksi pahoittelut kuvien vähäisyydestä, mutta tuo oli ainut edes vähän selkeä hyppykuva...
Juu, elikkäs tänään oli siis Ville Kulkkaan estevalmennus, ja oli kyllä ihan mahtavaa! Alkuverkassa Hurri ei oikein kuunnellut ja painoi kädelle, mutta kun päästiin hyppäämään, niin alkoi vähän paremmin kuunnella. Aluksi mentiin kahta ristikkoa kahdeksikolla ja se meni ihan kivasti, kaarteissa ei oikein vain vaihtanut laukkoja ja kaatui aika paljon siään päin.

Sen jälkeen tultiin tuossa kuvassa jotenkin näkyvää tehtävää, eli sininen ristikko tiiiiukka kaarre ja tuo vihreä ristikko. Mentiin molempiin suuntiin parikertaa. Ekalla kerralla en oikein tajunnut tehtävää ja painelin vikasta ristikosta ohi. Toinen meni paremmin, mutta en vieläkään meinannut saada käännettyä. Vaihdettiin suuntaa, ja kun siihen mennessä olin tehtävän tajunnut, meni se sitten paljon paremmin.
Tämän jälkeen hypättiin kolme erilaista rataa:
Rata 1:
1.Pysty
2. Okseri
3.Kolmoissarja
Rata 2:
1.Okseri
2.Pysty
3.Kolmoissarja
Rata 3:
1. Okseri
2.kolmoissarja
3.Pysty
Kaikki kolme rataa meni oikein kivasti, eikä vauhti kiihtynyt liikaa kuin muutamaan otteeseen, mutta Hurrin sai tänään ihan kivasti kuitenkin takaisin tuntumalle. Viimeisen radan okseri mua vähän hirvitti kun se oli about 80cm ja tultiin vähän erikoisessa laukassa, mutta kunnialla päästiin yli ja ylpeä olen!
Muistakaahan taas äänestää noissa mun ärsyttävissä äänestyksessä ja kiitos kaikille, ketkä  kommentoivat viime postaukseen :)
Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti