13 tammikuuta 2013

24. Estekurssi pe-su

Päivä 1 
Ekan päivän ekan ja ainoan tunnin menin Hurrilla ja ihan mallikkaasti se meni, pientä kaahotusta huomioimatta. En viisaana muista mitä tehtiin... mutta kuitenkin, Hurrilla oli ihan liikaa sitä virtaa ja meinattiin kaatua nurinkin kun askeleet meni soolmuun ja blaablaablaa...


Päivä 2

Lauantaina en ratsastanut kuin yhden tunnin, ja sen menin Manulla. En ole maunollakaan pitkiin aikoihin mennyt ja meno oli sen veroista. Manu ei kuitenkaan yllätykseskseni kieltänyt kuin pelottavalle okserille mihin paistoi aurinko. Siihen niitä kieltoja tulikin tosin sen viisi.. Lopulta kuitenkin päästiin yli! En lauantainkaan tehtäviä muista, joten en ruoea niitäkään nyt selostamaan :)



Päivä 3
Tänään menin aamulla Burneyllä ja siitä tykkäsin tosi paljon, tällä oon mennyt joskus 2012 keväällä yhden hyppytunnin, joten vähän oli tuntumaa poniin. Hypyt meni ihan hyvin, kun olisin vain muistanut mennä paremmin mukaan.. Treenattiin kolmoissarjaa, tai jotain sellaista, ja se sujui hyvin. Linjaa; portti viisi laukkaa okseri, joka tämäkin sujui hyvin. Burney toimi kokoajan kivasti ja meni sopivaa tahtia.




Toisen tunnin illemmalla menin Faustilla, ja se tunti oli kyllä ehdoton suosikkini. Aluksi vähän jännitti, kun Faustilla en ole juuri mennyt (viimeksi vuonna 2010). Verkasta asti ruuna kuitenkin oli aivan mahtava ja sain sen suureksi yllätyksekseni kulkemaan ihan kivasti kuolaimellakin.
Aloitettiin hyppääminen ristikolla, joka ei mennyt niin hyvin, kun en osannut siellä satulassa oikein olla. Ristikon jälkeen mentiin kapeapysty, okseri viisi laukkaa portti. Se meni hyvin ja Annin neuvoilla osasin mennä hyppyyn mukaan. Tämän jälkeen hypättiin kahdeksan esteen rata, jota en enää muista xDD Mutta, Faustaskin oli aivan mahtava ja ehdottomasti haluasisin hypätä sillä uudestaan.

1 kommentti: