17 helmikuuta 2013

31.Mailman hauskin viikonloppu

Julia oli siis meillä pe-su ja tossa jokin aikaa sitten lähti kotiin. Mä en nyt oikein osaa tästä meidän viikonlopusta kamalasti kertoa muuta, kuin että iltaisin meillä meni vähän yli. Viime yönä syötiin kamalasti karkkia ja mä olin kamalan väsynyt. Sen yhdistelmän seurauksena mun puheet oli jotain täämmösiä: "Täytyy vaihtaa Alisalle hevonen ku se ei haluu menä Fargolla maastoon" ja "Pitää leikata Peralle pitsaa" ja "Se on ainakin metrin levee mut yks on pipari". Nuo puheet sellaisella sammaltavalla äänellä ja puoli unessa, kuullostivat aika hulluilta ja tulihan sitä itsekkin aikalailla naurettua.




9 kommenttia:

  1. Aika kökköset noi sun ripset ja eikö olisi muita kuvia kun teidän lärvejä?

    VastaaPoista
  2. Kurjaa jos ei kuvat miellytä. Mulla katos on muutakin tekemistä kaverieni kanssa kuin ottaa kuvia blogiin ja ripsille en nyt mahda mitään, haluan laittaa ripsaria sillä muuten niitä ei edes näe..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi niille ripsille tehä sillei että ottaa ne kököt pois!!

      Poista
  3. Välillä on just kivaa, että on erilaisia kuvia eikä aina esim heppa-aiheisia! Ja miksi joku haluaa valittaa ripsistä? Lähes jokaisella, kellä on ripsiväriä tuollaisessa lähikuvassa, ripset näyttää hieman 'kökköisiltä' :D

    VastaaPoista
  4. Onko toi kissa vai mikä lemmikki eläin? Hivenen hankala tunnistaa? Hienon värinen eläin. Eikös se ole elävä ole, eikä mikään pehmolelu? Minkä niminen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se oikea oikea kissa.
      Sen nimi on Molla
      =)

      Poista
    2. Joo, kuten kiia jo sanokin, ihan elävä kissa se on xD ja Molla nimeltään :)

      Poista
  5. Oli kyllä maailman paras viikonloppu!!!!!XDDD Ja ne sun puheet oli kyllä aika... Tiputit mut sängystäkin;)

    VastaaPoista