18 helmikuuta 2013

32.Pitkästäaikaa kentällä

Perjantaina mentiin siis äitin kanssa yhdessä tallille. Laiteltiin Iiris tallissa kuntoon, ja neiti siellä esitteli ihastuttavia käytöstapojaan, mutta rauhoittui onneks nopeasti.
Äiti ratsasti ensin jonkin aikaa, jonka jälkeen oli mun vuoro. Työskentelin paljon ympyrällä ravissa. Tein paljon kokoamisia ja pidennyksiä, jotka alkoivat loppua kohden sujua yhä paremmin ja paremmin. Vasemmalle Iiris on huomattavasti jäykempi, minkä vuoksi kokoaminen ja muodon säilyttäminen samanaikaisesti oli aika vaativaa. Mutta toisaalta, onko se niin tärkeää että heppa kulkee kokoajan hienosti kaula kaarella?(onks toi yhdyssana...??).
Laukkaa en viitsinyt ottaa paljoa, mutta muutama hyvä nosto otettiin molempiin suuntiin. Vasemman laukan nosto oli huomattavasti vaikeampaa ja poni lähti kokoajan pienentämään ympyrää. Lopulta kuitenkin saatiin yksi tai kaksi onnistunutta pätkää vasemmallekin, mihin olikin sitten hyvä lopetella.
Loppukäynneissä tein mielikuvaharjoituksia ja taisin keskittyä niihin hieman liikaa, sillä onnistuin jotenkin tipahtamaan Iiriksen mahan alle xD

Se suuttu kun näytin sille kieltä...
Ja hei, ihanaa kun olette luki´jat kommentoineet :D Kommentteja on aina niin kivaa lukea, kiitos tästä!

3 kommenttia: