24 huhtikuuta 2013

71. Tyhjää täynnä

Heippa ihanat 39 lukijaa + anonyymit. Mä en olisi ikinä uskonut, että näinkin paljon lukijoita keräisin, mutta onhan se kiva että mun elämäni kiinnostaa. Teiltä rekisteröityneiltä lukijoilta toivoisin vähän aktiivisuutta, luetteko te kaikki tätä blogia edelleen? Anonyymeiltä on tullut paljon ihania ja piristäviä kommennteja ja vaikken kaikkiin ole vastannut niin lukenut olen kaikki.

Tänään mulla oli Luuydin, josta ei löytynyt mitään. Se oli siis aivan täysin tyhjä, mikä olikin ihan odotettavissa kun on leukosyytit/valkosolut 0.0, eikä niitä muitakaan soluja kamalan paljoa löydy. Äsken mä suoritin huoneen vaihdon, kun lääkäri halusi mut kahden oven taakse eristyshuoneeseen siksi, että on solut nollassa. Aiemmin olin siis kahdenhengen huoneessa yksin, ja siellä on vain yksi ovi. Nyt kun huone kahdeksan vapautui, mut siirrettiin tänne. Täällä on siis kaksi ovea, joista toisen pitää aina olla kiinni, ennen kuin toisen saa avata. Sillä ehkäistään vielä paremmin bakteerien tuleminen tähän huoneeseen.
En ole oikeastaan tänään tehnyt mitään ihmeempiä, ollaan äitin kanssa pelattu semmoista lautapeliä kuin ÄÖ - Junior (tai joku semmonen), siinä pitää siis keksiä eri kirjaimilla alkavia sanoja ja yhtä kirjainta voi käyttää vain kerran pelin aikana. Loppua kohdenhan se sitten vaikeutuu, ja yritäppä siinä keksiä ruskeita asioita ja kirjaimina C ja Q jäljellä...

Iiriksen astutuksesta voin ilmoitella sen verran, että parin viikon päästä olisi se astutus. Mahtavaa!

Ja bannerikisaanhan saa vielä osallistua, ja olisi kiva saadakkin vielä muutama osallistuja :)
Sitten toivoisin, että joku kiva lukija osaisi kertoa jonkun nettisivun mistä löytää kivoja taustoja blogiin, kun minä tiedän vain semmoisen jonkun Cutes Blog plaaplaaplaa, enkä sieltä löydä taustaa, enkä oikein tykkää noista bloggerin taustoista. Uusi ulkoasu bannerille kun on ehkä hieman hankala tehdä, ilman taustaa...

6 kommenttia:

  1. Kuka muute treenaa sun poneja nyt ku oot sairaalassa?

    Ps. Sulla on mahtava blogi ja sitäkin mahtavampi asenne. Tsemppii paranemisee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hurri on tunneilla, niinkuin se on aina ollutkin ja Iiristä liikuttaa Julia ja Helmi, lisäks se on vähän tunneilla :)

      Poista
  2. Ollaan me täälä mut aina jaksa kirjautua vaikka kommentoisikin. Pitäis vaan aina muistaa mutta... Menin Iriksellä esteitä tunnilla. En oikein saanut sitä liikkumaan. Jotenkin oli unessa koko poni ja ratsastaja myös. Ei edes tehty mitään vaikeata. 1 sarja este varmaan n 40-50 cm ja 1 vinottainen laineokseri ja sarja toisinpäin mutta ei oikein sujunut. Ihan viimeiset hypyt sarjalle oli hyviä. Silloin sain Iriksen liikkumaan ja ehkä heräsin itsekin ratsastamaan. Kerro ihmeessä sitten kun jaksat et miten Iriksen astutukset meni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva:) Iiris on tosiaan hypätessä aika tahmee, varsinkin aluksi. Eikä sen kaamee satula paranna asiaa :/

      Poista
  3. Mä ainakin nappailen taustoja sellaselta sivulta kuin http://www.backgroundlabs.com/ ja sieltä löytyy väreittäin ihan ok taustoja vaikka jotkut onkin aika räikeitä tai liian tummia. :D Mut tsemppiä sinnepäin ja toivotaan että Iiriksen astutus menee hyvin! :)

    VastaaPoista