19 toukokuuta 2013

87. Rippijuhlistaa


Heippa kaikille! Lauantaina oli siis Tampereella mun epäviralliset rippijuhlat klo. 14.00
Juhla alko semmoisella vähän konfirmaation tyylisellä tilaisuudella, joka ei kuitenkaan ollut konfirmaatio ja pappi siunasi mut. Mun piti myös lukea yksi kirjoittamani tarina tässä tilaisuudessa, joka kesti n. puoli tuntia.
Tämän jälkeen me siirryimme Pilleriin, joka on siis sairaalan kahvion vieressä oleva kabinetti. Siellä sitten herkuteltiin porokakulla, mansikkajuustokakulla, sitruunamoussekakulla ja karjalanpiirakoilla. Oli siis ihan mahtavat juhlat ja kaikilla taisi olla hauskaa, tai ainakin mulla oli.
Lisäksi ISO KIITOS kaikille tallilaisille, jotka osallistuivat siihen lahjaan, eilen saatiin kypäräkamera tilattua ja tälläviikolla sen pitäisi saapua!

Julia tuli meille lauantain yöksi ja sunnuntaina lähdettiin sitten maastoon yhdessä. Minä menin Hurrilla ja Julia sai Katilta lainaan taas Lennartin.
Tuli heitettyä hauska ja rento reilun tunnin kävelylenkki siellä kesäisissä ilmoissa.
Illalla me sitten kannustettiin Suomea pronnsipelissä, mutta ei se meidän kannustus tainnut auttaa... Oli kuitenkin ihan mielettömän jännä peli, ja toinen kerta kun ikinä katsoin jääkiekkoa!

9 kommenttia: