23 toukokuuta 2013

88. Tuntiratsastusta ja estehyppelöitä

Moikka! Eilen olin sitten pitkästä aikaa tunnilla ja menin Hurrilla. Aloitettiin tulemalla aina pitkältäsivulta kentän keskellä oleva puomi ja siitä sitten vuoroin vasemmalle ja vuoroin oikealle ja lyhyelle sivulle voltti. Tämä tehtävä sujui muuten hyvin ravissa, mutta en saanut Hurria millään rennoksi, vaan se oli kokoajan todella jännittynyt.
No, sitten mentiin samaa laukassa. Laukassa Hurri toimi jo paljon paremmin ja oli huomattavasti rennompi. Minun olisi vain pitänyt vasemmalle ratsastaa kevyemmällä sisäkädellä.
Käveltiin hetki, jonka älkeen otettiin pientä kisaa. Ensin piti saada puomien väliin mahdollisimman monta askelta ja väli oli 19,5m. Minä voitin sen kisan, sillä sain joka kerta kahdeksan askelta, mistä kuulemma Annikin yllättyi. Oli kuulemma kuvitellut että Nipsu tai Faust vetäisi sillä kasilla eikä Hurri xD. Sitten piti saada mahdollisimman vähän askeleita, se meiltä ei sitten sujunutkaan. En osaa itse kunnolla pidentää Hurrilla laukkaa, joten me tultiin aina viidellä, vaikka olis mennyt neljälläkin. Hurrilla vain kiihtyi vauhti ihan kaistapäiseksi, mutta askel se vaan ei venynyt. Ihan huippu tunti kuitenkin oli!
 
Tänään mentiin sitten äidin ja Julian kanssa tallille. Äiti ratsasti ensin Iiriksellä jonkun 20min, jonka jälkeen oli mun vuoroni. Eilen jo olin päättänyt vähän hypellä. Tultiin ensin muutamaa kavalettia ravissa ja laukassa, ravissa Iiris vain jyräsi läpi mutta laukassa tultiin hyvin viidellä. Oikeasti siihen olisi tullut neljä askelta, mutta tein itse aina liian pitkän kaaren.
Sitten tultiin vähän viiden askeleen linjaa, joka meni myös hyvin heti, kun sain ponin pysymään myötälaukalla ja liikkumaan tarpeeksi ennen ensimmäistä estettä.
Ei hypelty todellakaan isoja, korkein oli ehkä 45cm, mutta eipä se esteiden korkeus ole tärkeintä. Itselle ja varmaan ponillekkin jäi tosi kiva fiilis ja tästä on kiva huomenna jatkaa.
 
Huomenna tai lauantaina otetaan rippikuvia ja sunnuntaina olisi estetunti klo.17.00 Hurrin kanssa.


Huii<33


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti