15 heinäkuuta 2013

102. Mistä teitä lukijoita oikein tulee...

... No Saunalahdelta tietenkin! Ei vaan oikeesti. Arvatkaa vaan kuinka yllätyin tajutessani että teitä on jo 60, ihan oikeesti. Musta jo 30 lukijaa oli paljon, ja nyt mulla on jo puolet enemmän. Huh, en olisi ikiä arvannut että näin montaa ihmistä kiinnostaa mun elämä. Mutta ihan huippuahan tää on!

Kyselin aiemmin teiltä niitä postaustoiveita ja lupailin kovasti toeutella niitä. Moni oli kuitenkin toivonut videopostausta/My Dayta joita en valitettavasti pysty toteuttamaan. Siihen on kaksi syytä:
 a) en pysty puhumaan ja b) mun päiviin ei kuulu kuin telkkarin katselua ja tylsistymistä.
Täällä on muuten aika hienot hoitajan kutsumis napit, eikö?
Eilen mulla oli luuydinnäyte, jonka vastauksia en vielä tiedä. Onko teistä muuten ketään nukutettu? Se ei oikeasti ole niin paha miltä kuullostaa, saat vain sellaista "unimaitoa" ja sua alkaa väsyttää ihan sairaasti. Sitten hups vaan, nukahdat ja heräät heräämössä. Vitsi mä tykkään siitä tunteesta kun se nukutusaine alkaa vaikuttaa!
Muutenkin mulle kuuluu hyvää, oon voinut paremmin, limaa tosin tulee edelleen ja syöminen on mitä on. Parhaimmillaan on mennyt kahdeksan millilitraa jotain viiliä yms. päivässä... Mutta kyllä tää tästä lähtee. Mun makuaistikin on alkanut palailemaan. Alkuun en tuntenut suussa että oliko vesi kylmää vai ei, einkä maistanut mitään. Nyt tunnen kylmän veden ja mansikka jogurtti maistuu mansikalta. Ihanaa!

Sitten seuraavaan asiaan, Iiris on jälleen reissussa. Koska hänen sulhonsa myytiin O´hanalle (vai miten se kirjotetaan?), matkasi Iiris sinne myös. Kolmannen kerran me tänä kesänä yritetään se astuttaa, vaikka vahvasti epäilenkin Iiriksen tiineeksi tuloa. Jos nyt ei onnistu, koetetaan taas ensivuonna. Vielä meillä on pieni varsa tuolla tallilla juoksentelemassa, ihan varmasti on.


Vielä yksi asia, koska teitä lukijoita on tullut niin paljon lisää, ajattelinpa tehdä kysymyspostauksen. Nyt saatte siis kysellä ihan mitä tahansa, vastaan kaikkiin kysymyksiin (en asiattomiin) 23.7.2013 eli tasan viikon kuluttua. Laitelkaahan siis rohkeasti kysymyksiä tulemaan niin saadaan kunnon kysymyspostaus aikaiseksi :)

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Koska mulla on suu täynnä limaa ja sitä tulee lisää jos puhun, sekä mun suu on täynnä rakkuloita :)

      Poista
  2. ai että toi kimo näyttää ihan mun entiseltä ratsutettavalta/ylläpito/liikutus/eteenpäinviemis hepalta!! :) samallaiset päitsetkin..:)

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä paranemiseen edelleen! Kyllä se siitä pikkuhiljaa, toihan on ihanaa että makuaistikin palautuu, syöminen on paljon kivempaa kun maistaa :) Voimia, jaksamista, tsemppiä sulle!!

    Tietty peukutetaan myös että Iiris tulis kantavaks. Jos se ei nyt onnistu niin käytättekö ens kesänä samaa oria vai kokeiletteko jollain toisella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja varmaan kokeillaan sitten jotain toista oria :)

      Poista
  4. Mikä hevonen on lempparisi jos ei oteta mukaan Hurria ja Iiristä?
    Lempivärisi?
    Mikä Hurrissa on parasta? Entä Iiriksessä?
    Minkälainen olisi unelmahevosesi?
    Kuinka korkea on isoin ratsastamasi hevonen ja pienin?
    Korkein este, jota olet hypännyt?
    Pahin onnettomuutesi hevosen kanssa?
    Lempi hevostarvikemerkki?
    Lempi vaatekauppa ja ratsastuskauppa?
    Mikset käytä enää silmälaseja?
    Oletko ikinä hypännyt maastoesteitä?
    Mikä on lempikuvasi?
    Lempiruoka?
    Kengän koko :D ?


    VastaaPoista
  5. Mut ollaan nukutettu selkäleikkaukseen ja hyi en koskaan unohda sitä tunnetta. Ei se ite nukahtaminen vaan se kun nukutusaine laitettiin suoneen niin se kipu kädessä oli jotain aivan järkyttävää ja halus vaan että loppuis äkkiä - ja sit tajusinkin seuraavaks olevani heräämössä. Mutta hrr, ei ikinä toivottavasti uudestaan enää. :D

    VastaaPoista