08 heinäkuuta 2013

98. Blogiarvostelut

Tervetuloa lukemaan blogiani! -UUSI ULKOASU TULOSSA!!
Omaan makuuni blogi on jotenkin liian vaalea. Vaaleanpunaisesta taustasta ei erotu kunnolla vaalea teksti, joten itse vaihtaisin tekstin tummemmaksi. Esittelysivu kirjoittajasta olisi myös hyvä olla, uusia lukijoita varten. Hauskana erikoistuutena on se, että Jutta piirtää tilauksesta kuvia ja tekee bannereita. Muissa blogeissä en tätä piirtämis juttua olekkaan tavannut. Postaukset ovat mukavan pituisia, eikä omaan silmään osunut kirjoitusvirheitäkään. Kaikin puolin siis mukava uusi blogi, liityin lukijaksi.

Betty ja Kolera
Betyn tunnenkin ennestään, hänen bloginsa on melko uusi, mutta itse tykkään. Banneri on mielestäni ihanan kesäinen, samoin koko ulkoasu. Tännekkin tosin kaipaisin esittelysivuja niin Betystä, kuin Kolerastakin. Postaustahti on sopiva, mutta postaukset voisivat olla pidempiä ja kuvia voisi löytyä enemmän. Liityin lukijaksi, jään mielenkiinnolla seuraamaan millainen pari Betystä ja Kolerasta kehittyy.

feel this moment
Heinin blgista tykkään ihan älyttömästi, Heini vaikuttaa ihanan avoimelta ja iloiselta ihmiseltä johon voisi tutustua paremminkin. Blogissa mon mukavva ulkoasu, itse en tosin pidä postausten otsikoiden taustasta. Kuvia on paljon ja ne ovat hyvä laatuisia, postaustahtikin on sopiva. Tästä blogista en oikeastaan löydä mtään huonoa... Suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan!
 
Emma♥BondeEmman blgissa on mukavan kesäinen ja persoonallinen ulkoasu, tykkään! Postaukset ovat sopivan pituisia, niitä tulee tasaisesti ja mukana on mukavasti suuria kuvia. Blogeja on mukampaa lukea, kun kuvat ovat suuria, ei tarvitse tihrustaa. Täältä löytyy myös mukavat ja kattavat esittelysivut, joista myös plussaa. En itse liittynyt lukiaksi, mutta jään ehdottomasti seuraamaan.
 
ponifiiliksiä
 
 Jennan blogissa olenkin jo lukijana ja tiedän Jennan tallilta. Blogissa on mukavan yksinkertainen ulkoasu, mutta postauksia tulee aivan liian harvoin ja ne ovat toisinaan hieman liian sekavia. Esittelysivuilta löytyy hyvin tietoa  niin Jennasta, kuin blogissa useimmin esiintyvistä hevosistakin. Kuvia on postauksissa sopivasti ja ne ovat aina hyvälaatuisia, siitä iso plussa.
 
Julian blgin banneria en saanut kopsattua tähän, mutta kysessä on kuitenkin aika uusi blogi. Ulkoasu on omaan makuuni aivan liian sekava, eivätkä tausta ja anneri soinnu yhteen. Postaustahti heittelee näin kesällä, mutta kuvia on paljon ja ne ovat hyvälaatusia. Blogin olis hyvä olla leveämpi ja kuvien isompia, jotta lukeminen olisi helpompaa.
 
My little pony
 Lauriinan blogissa ihastuin ensimmäisenä ulkoasuun ja banneriin, jo niiden perusteella voisi liittyä lukijaksi. Postaukset ovat pitkiä, tosinaan ehkä hieman sekavia. Suuria kuvia löytyy melkeinpä jokaisesta postauksesta. Blogista löytyy kattavat esittelysivut niin ponista kuin ratsastajastakin. Lisäksi mielenkiinnon herätti Komeetan mielenkiintoinen rotu. Tykkään blogista kovasti ja liityin lukijaksi.
 
Kiss the rain
 
 Pauliinan blogista tykkäsin älyttömästi ja liityin lukijaksi! Ihania kuvia joissa on hyvä laatu, upea ulkoasu. Tykkääntykkääntykkään! En oikeastaan löydä tästä mitään negatiivista. Postaukset on sopivan pituisia, rakastan noita kuvia. Muuta en osaa sanoa kuin että käykää ehdottomasti katsomassa!
 
Shikaani ja Venla
 
 Venla vaikuttaa bloginsa perusteella myös tutustumisen arvoiseltä ihmiseltä. Banneri on hieno, sopii hyvin ulkoasuun. Postauksia tulee sopivaan tahtiin, kuvia löytyy, esittelysivut ovat kattavat. Kirjoitusvirheitä en itse blogista löydä ja tykkään kovasti Venlan tyylistä kirjoittaa. Olen itse blogissa jo lukijana ja suosittelen kyllä liittymään. Taaskaan en löydä mittän huonoa sanottavaa...
 
Sonjan blogin banneria en myöskään saanut tähän. Blogissa on  mukavan yksinkertainen ulkoasu, mutta pidän enemmän bannerista jossa on kuvia. Postauksia tulee aivan liian harvoin ja kuvia on aika vähän. Otahan Sonja itseäsi niskasta kiinni ja postaile usemmin niin keksin jotain sanottavaa :DD
 
Ponitytön elämää
 Kristan tunnen tallilta ja olen blogissakin lukijana. Ulkoasu ja banneri ovat ihanat(bannerissa on hurri ja iiris xDD) Postaus tahti on toisinaan aika harva, mutta teksti on laadukasta eikä kirjoitusvirheitä löydy. Niin Kristasta kun hepoista löytyy kattavat esittelysivut, kuvat ovat hyvälaatuisia ja sopivan isoja. Blogiin on selvästi panostettu, suosittelen ehdottomasti.
 
Noniin, tossahan nuo nyt tuli. Huomasin tätä tehdessäni, että oon tosi huono arvostelemaan muiden tekeleitä, joten toivon että ette pahastu mielipiteistäni. Kertokaahan mitä piditte.
 
Muuten, alempaan postaukseen lisään vain, että ei se Iiris ollut kantavana...
 
 
 
 
 

8 kommenttia:

  1. Harmi ettei se Iiris tullut vieläkään kantavaksi :((

    VastaaPoista
  2. Kiitos arvostelusta ja tervetuloa lukijaksi! :)

    VastaaPoista
  3. Jee sää osasit vääntää mun nimen oikein, kukaan muu ei tunnu osaavan :D Nojoo, onhan se mun blogi vähän kesken ja kaikkee ... :D mut saakelin Iiris ku ei tuu kantavaks D: Johtuukohan siitä että me otettiin kaks lammasta ja toisen nimi on Iiris... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siitähän se johtuukin, viekääs ny äkkiä se iiris lammas pois :DD

      Poista
  4. jos joskus vielä arvostelet blogeja, saat mielellää arvostella mun blogia !
    www.theateamm.blogspot.com :) kiva blogi sulla !

    VastaaPoista