14 elokuuta 2013

118. Tuleva kirjailija(ko)?

"Minä olen kuollut mutta aion palata maailmaan. Jos voisit olla niin ystävällinen että vapautat minut. Olen vain vanha ruumis joka haisee mädältä makkaralta."

"SITTEN HÄN KUULI ÄÄNIÄ JA MENI ULOS KATSOMAAN. HÄNEN KISSANSA PÖRRELÖ MAKASI TIELLÄ KUOLLEENA TIELLÄ. HÄN MENI SEN LUOKSE JA NOSTI SYLIIN. SITTEN HÄN NÄKI AUTON VALOT JA SITTEN HÄNEN NIRRI OLI POIS.
TARINAN OPETUS OLI: ÄLÄ MENE ULOS JOS SIELTÄ KUULUU ÄÄNIÄ."
"Ihmisellä on vain yksi perus askellaji. Nelijalkaisella hevosella on kuitenkin paljon enemmän askellajeja. Jotkut puhuvat yli 10:stä askellajista. Perus askellajit ovat kuitenkin seuraavat; käynti, ravi, laukka sekä passi (ei kaikilla)."
"Ihminen on kehittynyt muista eliöistä. Kun simpanssit ja apinat saivat käsiä ja jalkoja ne alkoivat kulkea kahdella jalalla. Lopulta niistä kehkeytyi ihminen."

Sain tänään sähköpostia, että olen voittanut Hevoshullun sarjakuvakäsikirjoitus kilpailun ja tarinani löytyy lehdestä piirrettynä ilmeisesti ensi vuonna! Kyllä vain, yllä näkemillänne kirjoitustaidoilla kyseisen tekstin kirjoitin. Noei, vaan nuo yllä olevat katkelmat ovat tarinoista joita olen kirjoitellut vuonna 2008. Sain niitä tänään muistitikulla isovanhemmiltani ja kyllä oli hauskaa lukea niitä!
Haluaisitteko, että julkaisen kirjoituksen täällä blogissa?
 
Blogger sekoilee nyt jotain ja tämän postauksen tekstit on ihan oudosti ja miten sattuu, anteeksi!
 
 
 
 
 
 
 

12 kommenttia:

  1. Joo se olis kyllä tosi kiva lukee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että ainakin yksi kiinostui :) voisinpa sen tänne huomenissa tyrkätä!

      Poista
  2. Joo laita vaan, olis niitä kiva lukee!! :)

    VastaaPoista
  3. Hauskoja tarinoita. Laita vaan lisää jos on, ja jos voimia/kuntoa riittää niin keksi lisää... Noita on kiva lukea. Ja edelleen jos jaksat niin keksi joku syksyinen tarina jossa on hevosia, koiria, kissa ja ihmisiä... Hannele

    VastaaPoista
  4. Julkaise ihmeessä se teksti täällä!
    Ja kerro sitten, kun se sun teksti on siellä Hevoshullussa, niin voin ostaa sen lehen :D Vaikka siihen onkin aika pitkä aika :D

    VastaaPoista
  5. Julkase ihmeessä !!!! noita on tosi kiva lukee :)

    VastaaPoista
  6. tää sun blogi on aivan ihana :) paljon onnea kun käsikirjoituksesi valittiin sarjakuvaan! olis tosi kiva jos voisit käsikirjoituksen tänne julkaista! :)

    VastaaPoista
  7. Kyllä ehdottomasti laita se tänne! :)

    VastaaPoista