19 marraskuuta 2012

Iiris is best

Eilen siis menin Iiriksellä kentällä ilman satulaa, enkä tehnyt mitään sen kummempia. Paljon pysähdyksiä, peruutuksia ja voltteja käynnissä. Poni kulki kauniisti eikä hötkyillyt yhtikäs mitään.
Mentiin sitten myös vähän ravivoltteja liinan kanssa, pidettiin liina varuiksi kiinni, että ei käy mitään kun siitä on aikaa kun Iiriksellä on ulkona menty ilmansatulaa. Mitään ei kuitenkaan poni säätänyt. Lopuksi kokeiltiin miten Iirikseltä sujuu sulkutaivutukset, ja oikealle se meni niitä aivan mielettömän hienosti, mutta vasemmalle se ei mennyt niitä ollenkaan :P Mutta harjoitusta lisää niin kyllä se siitä lähtee! Loppuraveissa Iiris sai venyttää itsensä eteen ja alas, liikkui todella upeasti! Kaikkiaan olen kyllä todella tyytyväinen poniini<3

Ajattelin minäkin tehdä Blogiin joulukalenterin,  millaisen siitä hauaisitte? Toiveita saa esitää, kuten: mitä se sisältäisi, teenkö erillisen sivun vai postaukset tähän blogiin? Nyt saatte te lukijat vaikuttaa.

2 kommenttia:

  1. tee ihmeessä. laita siihen kaikkea pientä kivaa, jotain ponien ruokkimisesta,faktoja itsestäsi,miten valmistutat ponit jouluun jne:D ja blogiin vaan postaukset siitä:)

    VastaaPoista
  2. Tietysti sä teet sen joulukalenterin tänne xD

    VastaaPoista