17 marraskuuta 2012

4.Tuntiratsastusta

Keskiviikkona menin tunnilla Hurrilla ilmansatulaa ja aiheenamme oli siirtymiset.
Päätyihin ravissa ympyrät, ympyrän aikana käyntisiitymiset ja käyntiä myös pitkällä sivulla. Tämä sujui ihan hyvin, ja Hurri kulki taas niin kauniisti että huhhuh. Teimme samaa tehtävää myös niin, että ympyrät mentiin laukassa ilman siirtymisiä ja muuten ravia. Hurri laukkasi oikealle tosi hyvin ja kauniisti, mutta vasemmalle ei niinkään.. Silloin se nimittäin innostui liikaa!
Välikäyntien jälkeen teimme ravissa voltteja itsenäisesti. Hurrilla oli välillä vähän ongelmia taipua, kun mä taivutin sitä liikaa. Loppua kohden ne voltitkin alkoivat kuitenkin sujua hyvin. Teimme samaa myös laukassa, mutta laukka piti nostaa jo uralla. Se meiltä sujui tosi hyvin, vaikka ponini hieman kuumenikin...

Torsataina menin Iiriksellä rästin kuudesta seitsemään. Iiris oli tunnilla ihan mahtava, mitään ei tuhmaillut. Alkuverryttelyssä me mentiin voltteja, ensin käynnissä ja sitten ravissa. Iiris kuunteli kokoajan hyvin, eikä edes yrittänyt riekkua!
Sitten teimme pohkeenväistöjä ja laukkavoltteja. Laukassa Iiris vähän kuumeni, ja yritti lähteä täysillä, mutta eipä lähtenyt.

2 kommenttia: