14 maaliskuuta 2013

42. Ihana päivä

Moikka! Nyt on kyllä pakko sanoa, että tänään on kyllä ollut harvinaisen mukava päivä, mutta ennen kuin kerron tarkemmin, palataan vielä eiliseen.
Eilen mua väsytti ja särki päätä koko päivän, joten missään hyvissä fiiliksissä en ulkona puuhastellut. Ulkoilu kuitenkin vähän piristi ja käväistiin Pyynikillä syömässä munkit. Ne oli kyllä niiiiin hyviä. Ja ilta kuluikin Julian kanssa lauantaista höpötellessä.

Noniin, tänään lähdettiin tossa 12.30 sitten äidin kanssa Kangasalle (kirjoitin yhteen postaukseen vahinkoss että ori on Längelmäellä) katsomaan Dark Editionia, oria jolla Iiris toukokuussa astutetaan. Ja voi että, rakastuin siihen hevoseen täysin. Sen ulkonäkö oli vaan niin semmonen kaunis ja kun se sitten vähän juoksi siellä tarhassa niin... ah!
Ja olipa siellä samaisella tallilla muitakin suloisia poneja, mm. Ninnu-Ponin löysin yhdestä tarhasta :)
Muuta mä en oikeestaan osaakkaan sanoa, kun että oli siinä ihana ori. Laitan tähän vielä pari kuvaa teille ihasteltavaksi.



Pahoittelut... Blogger pilasi laadun :(

3 kommenttia:

  1. Teetko sen postauksen, mitä ehotin facessa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä mää jokupäivä voisin, mut nyt mua ärsyttää niin paljo et en saa suurennettuu noit kuvii, ni siihe saattaa mennä hetki xD

      Poista
    2. On muuten tosi söpö ori :)

      Poista