20 maaliskuuta 2013

50. Iiris tuntiponina

Tosta otsikosta en kyllä osaa sanoo mitään...
Mutta tosiaan, eilen Iiris oli taas tunnilla ja ensin sillä meni Julia ja sitten Riikka. Riikalta sainkin sitten vähän tämmöstä tekstiä tunnista, kiitos siitä!
"Eli menin tosiaan eilen tunnilla Iiriksellä. Mä oon mennyt Iiriksellä tätä ennen vaan kerran koulua, mutta tykästyin jo sillon poniin! Iiris oli myös edellisellä tunnilla, joten en osaa yhtään sanoa, onko karsinakäyttäytymisessä tapahtunut muutosta. Tunnin jälkeen ainakin käyttäytyi tosi hyvin, mutta sillä oli kyllä ruuat siellä, joten sekin saattaa vaikuttaa!
Meillä oli estetunti, mut hypättiin tosi pieniä esteitä. Ensin mentiin ihan käynnissä noita neljää "reunoilla" olevaa estettä ihan pieninä kavaletteina, jotta hepat nostelis paremmin jalkojaan. Sen jälkeen tultiin niitä myös ravissa ja Iiris tajusi heti, ettei niitä tarvitse hypätä, vaan voi vaan ravata yli. Sit tultiin laukassa niin, että nuo katsomopäädyn esteet tultiin laukassa ja toisen päädyn violetti ja sininen este ravissa.
Lopuksi tultiin vielä tälläistä rataa:
1. oranssi
2. vihreä
3. violetti
4. vaaleanpunainen innari
5.sininen
6. violetti
7. vihreä
(kaikki esteet oli pystyinä)
Eli näähän oli tälläsiä kontrolli ja tekniikka harjoituksia, mutta musta ne oli kyllä kivoja ja Iiiris toimi kivasti. Välillä meidän vauhti meinasi vähän hidastua, mutta Iiris vastasi hyvin pohkeesta eteenpäin. Mulla meinasi aluksi olla "ongelmia" Iiriksen askelten kanssa, koska esimerkiks keventäminen tuntui jotenkin hassulta, kun Iiriksen liikkeet on niin pehmeet!
Iiris tuli aika paljon vasemman pohkeen päälle ja se tuottikin vähän hankaluuksia ratsastaessa kaarta oranssilta vihreälle, mutta kyllä sekin parani sit loppua kohti. Mutta kaikenkaikkiaan Iiris on niin hieno poni!
Ainiin, sen kiimakin on alkanut! Sen huomasi siitä, kun joku tamma meni vähänkään lähempään nii korvat meni ihan luimuun, mutta sen sijaan Iiris höristeli korviaan Lennartille ja olis kävellyt mielellään koko tunnin Lennartin perässä. Jos Iiris ja Lennart seisoi vierekkäin, kun muut meni tehtäviä niin Iiris yritti kokoajan hivuttautua lähemmäs Lennarttia. Lennart parka ei tajunnut mitään tälläsistä jutuista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti