30 maaliskuuta 2013

58. Maastoilua

Eilen siis pääsin kotiin, ja Julia tuli meille. Käytiin sitten yhdessä tallilla, menin Hurrilla ensin riimulla, mutta hommasta ei tullut yhtään mitään, joten laitettiin ponille suitset. Siitä huolimatta Hurri oli hyvin pirteä, ja olisi vain halunnut juosta alta. Ei oikeastaan tehty mitään ihmeellistä, siirtymisiä ja voltteja. Suurimmaksi osaksi käyntiä, mutta myös vähän ravia ja laukkaa.
Hurrin jälkeen mä sain äitin suostuteltua siihen, että saan mennä myös vähän Iiriksellä. Äiti suostui, mutta talutti silti... Menin siis ihan vain pari kierrosta ravia, kun poni oli jo jonkun puolituntia mennyt ohjasajoa siinä kentällä. Mutta oli kyllä ihanaa vähän mennä Iirikselläkin.

Tänään Julia tuli taas meille, nyt heti yhdeksältä aamulla, kun muut niitten perheestä lhti mökille pilkkimään. Eilen oltiin Katin kanssa sovittu, että voidaan mennä tänään maastoon ja lainata Burneytä. Niimpä me siis lähdettiin tallille tuossa yhdentoista aikoihin.
Tehtiin noin tunnin pituinen käynti lenkki, ravattiin muutamia pätkiä. Oli aivan mahtava keli ja ihanaa päästä pitkästäaikaa maastoon. En ole Burneyllä ikinä ollut maastossa, joten sekin oli ihan kiva kokemus. Ponit käyttäytyi tosi fikusti, ja meillä oli hauskaa.

Minä & Burney ja Julia & Hurri + kännykkälaatu

 

2 kommenttia:

  1. Vähän kiva kun pääset nyt taas ratsastamaan! :) Meilläkin olis nyt suunnitelmissa harjotella tota riimuratsastusta, kun poni ei tuntunut tajuavan sitä ekalla yrityksellä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Se riimulla ratsastus on joo noille reippaammille poneille aika vaativaa

      Poista