03 huhtikuuta 2013

60. Kevättä kohden!

Ensiksi kerron, ennenkuin unohdan, ettei mun sytostaattikuuria päästäkkään aloittamaan vielä huomenna, koska mun trombosyytit ei pysy itsestään ylhäällä, vaan ne laskee kokoajan. Perjantaina ja maanantaina siis mennään verikokeisiin ja tiistaina yritetään päästä aloittamaan se sytkykuuri.

Ja sitten asiaan! Tänään mentiin heti aamusta tallille, kun oli ihana ilma, eikä tiedetty joudutaanko lähtemään TAYS:issa käymään vai ei. Menin Hurrilla ensin kentällä ilmansatulaa. Eihän siinä voinut kuin kävellä, mutta mitäs pienistä. Poni toimi tosi kivasti, teimme siirtymisiä käynnin sisällä ja voltteja. Tämän jälkeen napattiin Iiris mukaan ja käytiin maastossa kävelemässä joku 15min lenkki.
Ratsastin sitten vielä hetken kentällä, mutta eihän siitä enää mitään tullut. Poni juoksi alta ja sähläsi ihan omiaan. Lopetin kuitenkin hyvään pätkään ja olin todella tyytyväinen siihen, että Hurri toimi ainakin alussa todella hyvin.
Äiti meni hoitamaan Hurria ja minä jäin Iiriksen kanssa kentälle puuhailemaan. Tehtiin vähän venytyksiä ja ihan vain käveltiin ympäriinsä pihassa. Iiris on kyllä kiva poni, kun on hyvällä tuulella, kuten tänään! Mitään ei säätänyt, ei luiminut, eikä säikkynyt :)
Ennen kotiin lähtöä innotuin vielä kuvailemaan parit kuvaset noista tuntipolleista tarhassa, kun kerrankin tekivät jotain muuta, kuin söivät.
Ja nähtiin muuten Iiriksen kanssa joutsen, kyllä se kevät sieltä tulee!

  

2 kommenttia: