04 huhtikuuta 2013

62. Kaahaava Hurri ja Rauhallinen Iiris

Ihan ensiksi ilmoitan, että mulla on noi otsikon numerot ollu vähän jäljessä, mutta tästä postauksesta eteenpäin menee numerot oikein :)

Tänään Kati piti mulle ja Hurrille tunnin, joka tuli kyllä tarpeeseen. Aloitettiin ravailemalla ihan rennosti uralla molempiin suuntiin, jonka jälkeen tultiin käynnissä keskiympyrälle. Mentiin puolet ympyrästä koottua käyntiä ja puolet keskikäyntiä. Tämä sujui ihan hyvin, ja Hurrikin malttoi kivasti. Jatkettiin samaa ravissa, aluksi meni ihan hyvin, mutta sitten poni alkoi kuumua aika paljon. Joudun tekemään todella paljon töitä saadakseni ponin kuulolle ja meinasi loppua voimatkin siinä kesekn, kun sai ponia pidellä. Samoja juttuja mentiin myös toiseen suuntaan, tässä kohtaa Hurri kulki taas ihan hienosti.
Ponin vauhdista johtuen tehtiin seuraavaksi sellaista tehtävää, että kaksi askelta käyntiä, seis... Viiden pysähdyksen jälkeen ponillani meni pasmat sekaisin, ja se alkoi pyöriä kuin häkkyrä. Muutama pysähdys lisää ja välikäynnit.
Sitten otettiin laukkassa aina puolet ympyrästä ja puolet ravia. Laukka sujui oikein kivasti, mutta ravissa poni tuntui vain juoksevan alta. Toiseen suuntaan tehtiin laukassa pidennystä ja lyhennystä, mikä meni täysin päin seiniä, ja poni vain juoksi alta. Lopulta kuitenkin saatiin sekin sujumaan ja siihen oli sitten hyvä lopettaa.

Sitten kello oli neljä, ja Julia tuli tallille Iiristä ratsastamaan. Oltiin eilen sovittu, että ratsastetaan poni puoliksi, joten Julian ratsastettua n.30-40min minä kiipesin selkään. En oikeastaan tehnyt Iiriksen kanssa mitään ihmeempiä, opettelin ratsastamaan sillä pitkän tauon jälkeen. Tätä tehtävää ei helpottanut yhtään se, että mulla oli päälläni Julian turvaliivi, joka oli mulle vähän iso ja muutenkin kamalan jäykkä ja kankea. Asentoni oli siis täysin väärä siellä selässä... Tästä huolimatta Iiris oli tosi kiva ja ihanan herkkä Hurrin jälkeen!

Ja pahoittelut alemman kuvan laadusta, mutta jouduin suurentamaan sen HTML - koodin kautta, jolloin laatu kärsi. Klikkaamalla saatte sen selvemmäksi.

Mitä mieltä te muuten olette, pitäisikö ulkoasun olla vähän keväisempi? Löytyisiköhän kentään innokasta bannerin väsilijää?

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti