03 toukokuuta 2013

77. Estevalmennus

Eilen oli siis estevalmennus, johon oli kyllä aivan ihanaa päästä pitkästä aikaa. Ennen valmennusta piti hepat verrytellä maneesissa, että valkassa päästään heti hyppelemään. Äiti kuitenkin hoiti verryttelyn, koska itse en maneesiin voi mennä.
Valmennus aloitettiin hyppäämällä muutama verryttelyhyppy ristikolle, pystylle ja okserille. Kaikki hypyt meni oikein kivasti, Hurrilla tosin oli aivan mielettömästi virtaa, eikä mulla meinannut riittää voimat hidastaa sen vauhtia.
Tämän jälkeen otettiin muutamat hypyt portille, mä menin sitä pystynä ja muut okserin. Ensimmänen hyppy meni vähän pieleen, kun päästin Hurrin liian lähelle. Toinen meni sitten paljon paremmin ja paikkakin osui kohdilleen.
Lopuksi muut hyppäsi B:merkin rataa ja mä hyppäsin 60cm kuuden esteen radan. En muista miten rata meni, mutta aika lujaa me sielläkin päästeltiin. Yksi okseri meille tuotti ongelmia, kun piti tehdä aivan mielettömän tiukka käännös. Meinasin sieltä kerran alas tullakkin, mutta ponin tukka pelasti. Pistettiinn estettä matalemmaksi ja tulin ravissa, mikä onnistuikin sitten paremmin. Valkka meni siis oikein hyvin, ja jaksoinkin mainiosti hypätä. Ainut ongelma oli se, että Hurrilla oli aivan liikaa virtaa, ja jouduin tekemään aina sen ylimmääräisen kunniakierroksen, ennen kuin sain ponin pysähtymään :DD
Asennosta huomaa, että taukoa on ollut...

Ainiin, jotain mahtavia uutisia vielä: Julia tulee meille tänään yöksi! Ihan huippua, kun yökyläilyn järjestäminen mun tilanteessa on vähän vaikeeta...
Nyt lähden TAYS:iin hakemaan punasoluja ja palaan kolmen aikaan pirteänä takaisin riehumaan parhaan kaverini kanssa :)

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi... Valkas oli kyllä ihan huippu kivaa!!:D
    Mutta ihan tyhmää kun se yökylä ei onnistunutkaan.....;((( Ootin sitä niiiiin innolla ja kerkesin jo oikein innostua kunnolla, mut sit se menikin ihan pieleen....;(( Ehkä sit ensi viikolla saataisiin onnistumaan:)

    VastaaPoista
  2. Noo kyl se ensviikol onnistuu :) se vaikka oli kyllä ihan paraaaas:D

    VastaaPoista