23 elokuuta 2013

125. Monipuolinen tallireissu

Tänään sainkin pitää jo kuuden tunnin pituisen nestetauon, joten päätettiin lähteä tallille, kun oli paljon paremmin aikaa kuin viimeksi.
Aluksi käytiin hakemassa Hurri laitumelta ja ratsastin sen taas sieltä pois. Samalla tuli testattua uudet CRW:n ratsastushousut, jotka näette sitten kuvista.

Itse ratsastus meni vähän niin ja näin. Hetkittäin poni kulki hyvässä muodossa ja oli kuulolla, mutta suurimman osan ajasta se yritti vain livistää alta kuin päätön possu. Ja valitettavasti kuvia löytyy vain tästä ei niin edustavasta menosta...
En tehnyt mitään kummallisuuksia. Käynnissä kokoamista ja pidennystä, ravissa paljon ympyröitä ja siirtymisiä, sekä muutaman pysähdyksen. Keventäminen tuntui pitkästä aikaa todella oudolta, meni varmaan kymmenen minuuttia, että muistin miten siellä ravissa pitikään heilua.
Laukka meiltä sujui tänään yllättävän hyvin, vasemmalle. Hurri oli kuulolla ja laukkasi sellaista rauhallista ja tasaista laukkaa, kuunteli mitä mä pyysin sitä tekemään. No, oikeallehan ei sitten voinut enää mennä rauhassa. Silloin tuntui ennemminkin siltä, kuin olisin laukkaratsun kuin 20vuotiaan ponin kyydissä. Saatiin onneksi pätkiä ihan rauhallistakin laukkaa.
Tämän jälkeen päätin, että hypätäämpäs este. Myönnän, että ei ehkä kovin viisas idea kun poni vie ja edellisestä kerrasta aikaa monta kuukautta. Siitä johtuen ensin tuli kielto, mutta sitten poni kuulolle ja uudelleen. Yli mentiin mukavalla ja pyöreällä hypyllä. Oli se vaan niin ihanaa päästä edes yksi este hyppäämään, tossa taas huomasi että kyllä ne esteet on se mun juttu, vaikka taukoa olenkin joutunut pitämään.





4 kommenttia:

  1. Paljonko este oli korkeudeltaan? Tosin eihän sillä mitään väliä ole, ajattelin vain kysyä. Ja muuten, saatko meikata?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliskohan ollu jonkun 50cm, en yhttän tiedä. Ja joo, saan meikata mutten meikkaa, enkä oo ikinä meikannutkaan :)

      Poista
  2. ihana postaus ja mahtavaa että pääsit tallille jälleen!!! :) <3

    VastaaPoista